Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Κάποιοι πεινούν, κάποιοι "ανησυχούν" και όλοι εμείς στην κοσμάρα μας...!



Διάβασα στο χθεσινό φύλλο (23/2/2010) της εφημερίδας του Ηρακλείου ΠΑΤΡΙΣ, μια είδηση του αστυνομικού ρεπορτάζ με τίτλο "Δύο αλλοδαποί έκλεψαν γιαούρτια που είχαν λήξει".
Άντιγράφω το άρθρο, αφήνω τα σχόλια σε σας και σε όσους έτυχε να διαβάσουν τη χθεσινή εφημερίδα. Εγώ απλά δηλώνω εξοργισμένη και αηδιασμένη...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

"Σημάδι των καιρών η χθεσινή περιπέτεια δυο αλλοδαπών που συνελήφθησαν επειδή έκλεψαν ληγμένα γιαούρτια. Πρόκειται για μια υπόθεση με πρωταγωνιστές δυο οικονομικούς μετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος τους από τον ιδιοκτήτη των...ληγμένων γιαουρτιών!
Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να περάσουν χειροπέδες στους δυο συλληφθένετς εξέφραζαν τη συμπάθειά τους προς τους δυο αλλοδαπούς, οι οποίοι τους εξηγούσαν πως τα γιαούρτια ήταν πεταγμένα σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο νεαροί βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις επιχείρησης και όπως ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς βρήκαν τα ληγμένα γιαούρτια μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Είπαν πως τα πήραν επειδή κάποιος τα είχε πετάξει και πως εκείνοι δεν τα έκλεψαν.
Παρόλα αυτά όμως από την πλευρά της επιχείρησης υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος τους με το σκεπτικό προφανώς (sic!)όπως έλεγαν αστυνομικοί, ο ιδιοκτήτης φοβούνταν μήπως πάθουν δηλητηρίαση."

Τέτοια ευαισθησία δλδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα αν το να σου περάσουν χειροπέδες και να σε τραβολογούν στα δικαστήρια με μηνύσεις σαν κλέφτη επειδή πείνασες και μάζεψες πεταμένα γιαούρτια αποτελεί θεάρεστο έργο λόγω ανησυχίας και άγχους και περισσής ευαισθησίας για το στομάχι σου, ε, τότε εγώ είμαι ολότελα εξωγήινη!!!!

2 σχόλια:

  1. Αναπολώντας μερικές δεκαετίες πίσω, σε κάποιες άλλες εποχές της δικής μας παιδικής αθωότητας, σκέφτομαι ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την σημερινή μας κατάντια…. Δεν κρατήσαμε τίποτα από εκείνα τα χρόνια τελικά.
    Χάσαμε την όποια ανθρωπιά μας.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή