Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...



Κρέας φώκιας στο πιάτο καναδών βουλευτών για...διαμαρτυρία!

Με τον πιο απεχθή τρόπο επέλεξαν οι καναδοί βουλευτές να διαμαρτυρηθούν για την ευρωπαϊκή απαγόρευση της αγοράς προϊόντων που παράγονται από τις φώκιες. Όπως ανακοίνωσαν, θα γευματίσουν τρώγοντας κρέας φώκιας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράστασή τους στους κυνηγούς που πλήττονται από το μέτρο!
Το εστιατόριο που στεγάζεται πάνω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων θα σερβίρει την..Τετάρτη - ενώπιον δημοσιογράφων που κλήθηκαν να καλύψουν το γεγονός αλλά όχι και να δοκιμάσουν το μενού - ορεκτικά και ένα γεύμα αποτελούμενο από τρία πιάτα στα οποία βασικό συστατικό θα είναι το κρέας της φώκιας.
"Όλα τα πολιτικά κόμματα θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στη διεθνή κοινότητα την αλληλεγγύη του καναδικού κοινοβουλίου στους κυνηγούς φώκιας", ανέφερε η συντηρητική βουλευτής Σελίν Ερβιέ-Παγιέτ που είχε την πρωτοβουλία για αυτό το "ιστορικό γεγονός", όπως το χαρακτήρισε.
Τον περασμένο Ιούλιο η Ευρωπαϊκή Ένωση κήρυξε εμπάργκο στα προϊόντα που παράγονται από φώκιες, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των Καναδών. Να σημειωθεί ότι παρόμοια μέτρα έχουν λάβει εδώ και καιρό οι ΗΠΑ και το Μεξικό.
(ΠΗΓΗ: http://greece-salonika.blogspot.com/)









ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΌ ΜΙΑ ΦΩΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ?

1 σχόλιο: